Cancel·lada la Remences Kids – 39è Trofeu Primavera

 

El Club Ciclista Bas i el Club Ciclista Olot Infantil, organitzadors de la Remences Kids – 39è Trofeu Primavera, han decidit cancel·lar finalment la prova esportiva per a categories de promoció que s’havia de celebrar el pròxim 9 de maig.

Aquesta difícil decisió, presa conjuntament pels responsables de les dues entitats garrotxines, ve derivada de l’estat d’alarma i les mesures de prevenció i previsions decretades pel govern espanyol i català arran de la pandèmia del coronavirus COVID-19. Al mateix temps ha estat determinada per la cancel·lació per part de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) de totes les proves ciclistes previstes al calendari d’enguany fins al 10 de maig, inclòs aquest dia, així com de l’anul·lació de la XXIII Terra de Remences que s’havia de portar a terme el 10 de maig del 2020.

Els organitzadors consideren que es tracta de la decisió més prudent que podien prendre valorant la situació actual i pensant en la seguretat de tots els participants i els respectius acompanyants així com voluntaris i empreses col·laboradores, per davant de tot. En aquest sentit, animen i emplacen a tots els participants a trobar-se de nou el maig del 2021.

 

Una prova puntuable per la Copa Catalunya Infantil

 

Concretament la Remences Kids – Trofeu de Primavera és la germana petita de la Terra de Remences, la marxa cicloturista de referència a l’Estat que ja té els ulls posats i ha engegat motors per preparar la seva edició del 2021.

Pensada per a joves d’entre 5 i 13 anys, la Remences Kids sempre se celebra un dia abans de la tradicional marxa del Club Ciclista Bas i es tracta d’una prova puntuable per la Copa Catalunya Infantil amb un itinerari entretingut d’1,1 km pels carrers del cor de Sant Esteve d’en Bas.

 

Comentaris tancats.